Antech for livet

Alt om teknologi

Skønhed og vægt

Nu er jeg simpelthen nødt til at fare i blækhuset og skrive noget om den “jagt”, der foregår på mennesker, der ikke har modelmål! Nogle mener, at en kvinde helst skal ligne en spejderdreng i korte bukser og med blåfrosne knæ, og hvis en pige så ikke ligner det, er hun dømt ude som tyk, fed eller overvægtig! Og det er jo bare så forkert. Bevares – er der tale om voldsom overvægt, er en slankekur nok en god ide ( for eksempel slankeskolen.com) – men for rigtig mange er det noget helt andet, der skal tales om! Mange såkaldt “store piger” mangler blot viden om – og stedet til – at købe det rigtige tøj til store piger!

 

Hvad synes mænd om runde piger?

Fakta er, at langt de fleste mænd gerne vil have, at deres kvindelige partner har kurver og former. Bevares – ikke alle mænd. Men de fleste! Det er jo ikke for sjov, at de fleste verdenskendte kvindelige sexsymboler har en hel del til både gaden og gården. Tænk blot på for eksempel Kardashian – eller Marilyn Monroe, Ann Nicole Smith med flere.

Så er der en – ikke helt lille – gruppe af mænd, der seksuelt foretrækker kvinder i den tungere ende, men som grundet samfundets ulidelige dømning af kurver alligevel finder en slank sild som partner. Der er faktisk en del mænd, der er så svage og usikre, at de ikke bryder sig om at gå på gaden med en stor pige – men de vil hjertens gerne have hende i sengen! Det siger jo en del mere om mænd, end de fleste af os har lyst at stå ved, ikke?

Hvad med store mænd så?

Her er billedet lidt anderledes. Der er kvinder, der faktisk foretrækker en overvægtig mand, men den gruppe af kvinder er markant mindre end den ditto hos mændene. Nu er begrebet en “stor mand” en smule mere diffust, for ser vi på for eksempel en bodybuilder, må han jo karakteriseres som stor.

De tykke mænd – lad os nu bare kalde dem det – er der mange af, og nogle gange har de faktisk svært ved at finde ud af at klæde sig pænt, så deres størrelse bliver et fortrin. Det er en skam – og det er et unødvendigt problem!

Der er i dag virkeligt gode muligheder for at købe Smart og moderigtigt tøj, der er tilpasset dem med lidt ekstra centimeter om maven. For eksempel på nettet, hvor en butik som Storedrenge.dk er ekstremt velforsynet med alle typer af tøj til store og høje mænd.

Se for eksempel det kolossale udvalg af bukser til store mænd her. Og der er ingen undskyldninger for ikke at komme me dpå skiferien heller, for de har også et komplet udvalg af stort skitøj for eksempel: http://www.storedrenge.dk/herretoej-372/skitoej-305/

Det handler om personen!

Slut med at skyde efter dem, der er runde, store, tykke og hvad ved jeg. Lad det være deres egen sag – og kig bag de ekstra kilo i stedet. Vi er alle mennesker – uanset om vi har modelmål eller ej.

Skønhed og vægt
Rul til toppen