Antech for livet

Alt om teknologi

Rejse i påsken

Så er det snart påske, og vi ville sådan set gerne have været til London. Med hele familien: Børn, forældre og os selv. Hele familien. 8 mennesker, i alt. Vi havde en idé om, at vi ville til koncert eller i teatret sammen. Og vi, børnenes forældre, havde faktisk inviteret vores forældre. Vi havde også fundet flybilletter til London. Og vi havde også fundet et billigt sted, hvor vi alle sammen kunne bo sammen. En stor villa ude i en af Londons mere fredelige kvarterer. Vi tænkte, at vi kunne lave mad sammen og bare have det hyggeligt.

Aflyst for nu

Men så kom den her koronavirus, og vi har været nødt til at aflyse hele arrangementet. Vi tør simpelthen ikke rejse ud af Danmark. Og som det ser ud lige nu, så kan vi vist nok regne med, at grænserne bliver lukket ned.
Derfor har vi udsat vores tur til London. Vi har dog stadig vores herlige stædighed i os. Vi leder efter billige flybilletter til et eller andet eksotisk sted, hvor vi kan gentage det samme koncept: Rejse og være sammen i nogle dage – bedsteforældre, forældre, børn.

Med de rigtige flybilletter

Vi er ikke helt afklarede med, hvor vi vil hen, når hele situationen, som vi er i nu, falder til ro. Men vi har en idé om, at det handler om Thailand – måske til jul eller lige efter nytår. Det kommer an på, hvilke flybilletter vi kan få. Indtil videre handler det om, at vi skal have forklaret vores børn og forældre, at vi ikke tager afsted. Det sværeste bliver at forklare børnene det. De har jo glædet sig til at skulle til London sammen med deres bedsteforældre.

Hvordan fortæller vi dem, at det kan være livsfarligt for dem, hvis vi rejser nu? Hvordan fortæller vi dem, at vi heller ikke bare kan invitere deres bedsteforældre herhjem til os og fejre påske sammen alle sammen?

Rejse i påsken
Rul til toppen