Antech for livet

Alt om teknologi

Holde rent på kontoret

Der er god grund til, at man skal sørge for, at en arbejdsplads er ren. For det første, så bliver medarbejderne gladere, når de møder ind om morgenen. For det andet, så bevirker det, at alle medarbejdere passer bedre på hinanden. Det er i hvert fald den erfaring, jeg har gjort.

Vokseværk

Vi har et firma, som er vokset meget hurtigt i de sidste år. Vi har måttet ansatte nye medarbejdere for at kunne følge med. Det er jo kun dejligt. Men på et tidspunkt var vi ved at sidde lårene af hinanden. Her blev simpelthen for tæt, indelukket og støvet. Vores medarbejdere begyndte at melde sig syge. Det var oplagt, at indeklimaet og rengøringen ikke var tilfredsstillende.

Erhvervsrengøring

Så da vi endelig tog beslutningen om at flytte kontorer til noget større, benyttede vi også lejligheden til at finde professionel rengøring i Aarhus. Kvinden, som hidtil havde gjort rent for os, arbejder nu som vores hus-fe: Det er hende, der sørger for, at vi har frisk frugt på kontoret. Hun sørger også for, at planterne bliver passet.

Jeg havde lidt problemer med at finde et rengøringsfirma, som havde tid til at varetage rengøringen for os. Jeg havde søgt på nettet: ”Erhvervsrengøring Aarhus” og det gav da også resultater. Men de fleste havde meget lang ventetid, før de ville kunne varetage opgaven hos os.

Så kører det

Jeg spurgte vores medarbejdere, om de kendte til andre firmaer end dem, jeg havde fundet. Det var der meget lidt respons på. Det er da også, hvad man kan forvente. Folk sidder jo ikke derhjemme og leder efter rengøringsfirmaer.
Men der var dog én, som henledte min opmærksomhed på et stort firma. Det var vores hus-fe. Hun har tidligere arbejdet for det. Og hun mente, at de sikkert gerne ville tage opgaven på deres skuldre. Og ganske rigtigt, det ville de. Uden vrøvl eller ventetider.

Holde rent på kontoret
Rul til toppen