Polering af vinduer

Vores vicevært i andelsboligforeningen er ved at blive gammel. Han er en sød ældre herre og har altid parat til at hjælpe med små reparationer. Han har sørget for, at vi har fået et hyggeligt gårdmiljø. Her er mange træer, og han passer godt på plænen, så her er pænt og nydeligt. Men jeg kan se, at knæene ikke helt er, som de var sidste sommer. Han har svært ved at komme op, når han har ligget på knæ for at plante en ny busk i gårdhaven. Han går også meget langsommere, end, som jeg husker det. Jeg åbner vinduet og råber hej til ham.

Brug for hjælp

Han vinker og smiler. Jeg spørger ham, om han har brug for hjælp til noget. Jeg har ondt af ham. Det ser faktisk ud, som om han har smerter i knæet. Han takker og siger, at han gerne vil have lidt hjælp inde på hans kontor, om jeg måske kunne komme om en halv times tid? Sagtens, jeg er der om 30 minutter.
Jeg hjælper ham tit på hans kontor. Han holder styr på alle fællesudgifterne og sørger for, at alle får regningen for deres del. Han har flere håndskrevne lister, som jeg hjælper ham med at få tastet ind på Excel, så han har styr på det. Han er ikke gode venner med tastaturet og sætter pris på lidt hjælp til det. Jeg er hurtig på tastaturet, så det tager mig 20 minutter at gøre det for ham. Jeg sørger altid for at printe listen ud, så han kan sætte kryds ved dem, der har betalt.
Det plejer at være en hyggelig, lille, halv time, jeg bruger på at hjælpe ham. Han fortæller tit nogle værre skrøner om beboere, som har boet her, men som er flyttet for lang tid siden. Han har boet i ejendommen i 45 år, så han har mange historier.

God vinduespudser i Hovedstaden

Jeg går ned til hans kontor og banker på døren. Han lukker mig ind, og jeg sætter mig til computeren. Han spørger mig, om jeg vil hjælpe ham med at finde en vinduespudser, som kan komme og tage sig af ejendommens vinduer udvendigt. Han har mistet telefonnummeret til den vinduespudser, som han plejer at bruge. Sagtens. Jeg taster ”Vinduespudser København” ind i søgefeltet på Googlesiden.

Der kommer mange vinduespudsere frem. Jeg spørger viceværten, om han kan huske, hvad vinduespudserfirmaet hedder. Det kan han ikke, men han ved, at det ikke er urimeligt dyrt. Nå, så må vi finde en vinduespudser, der ikke er så dyr. Jeg finder et site for et firma, som tilbyder vinduespudsning til få kroner: https://www.mempolering.dk/ . De tilbyder, at man får prisen at vide, hvis bare man giver oplysninger om, hvor mange ruder det er, der skal pudses. Han fortæller mig, hvor mange vinduer det drejer sig om, og vi kan se prisen lige med det samme. Firmaets pris er faktisk lavere end det, som foreningen normalt betaler, så vi beslutter, at vi vil forsøge at booke en tid med firmaet. Det kan man også gøre online. Så efter 5 minutter har vi bestilt vinduespudser til en gang i næste uge. Og Excel-listen blev lavet på 10 minutter.

Seneste nyt: Nu er de også i Ølstykke!

Polering af vinduer
Rul til toppen