Antech for livet

Alt om teknologi

Køb af emballage

emballage

Du åbnede for et års tid siden en lille forretning på en af de her platforme, hvor du kan sælge håndlavede ting, som du selv har fremstillet. Til at begynde med var der ikke så mange salg – og du ærgrede dig grundigt over, at du købte alt for meget forskelligt emballage, som dine produkter kan forsendes i. Men sådan er det slet ikke længere. Du har faktisk formået at forstå, hvad du skal gøre, så potentielle kunder lander på din shop. Du har derfor mod på at købe emballage, konvolutter og poser til dine produkter i store mængder nu. Du ved, at du snart skal købe mere igen.

Engros online

Du har derfor fundet en online shop, der sælger forskellige former for emballage i store mængder. Ikke noget med at købe 10 stk. konvolutter. Du kan lige så godt købe 100 – eller 250 stk. Det samme gælder selvfølgelig også poserne. Det er også mere økonomisk. Når du køber store mængder ind, bliver prisen pr. stk. mindre.

Og du vil selvfølgelig også gerne være ansvarlig, så du leder efter poser af genbrugsplast. Du leder efter konvolutter, der er lavet af genbrugspapir. Og du nævner det faktisk på beskrivelsen af din shop og dine produkter, at du forsender produkterne i emballage, der er lavet af genbrugsmaterialer. Det er nemt nok at få bestilt konvolutter, der er rigtige i størrelsen til dine produkter.

Bioplast

Men det her med poser af bioplast er lidt mere vanskeligt. Du kan nemlig vælge imellem tre forskellige farver. Du bryder dig ikke om farverne. De passer ligesom ikke til dit brand. Og det er noget, du vægter. Der skal være konsekvens: Brand, produktdesigns og emballering skal bare passe sammen. Det ærgrer dig lidt, at du ikke kan finde lige den farve, som du har i tankerne. Du ved dog, at shoppen er ret stor, og det kan ikke passe, at de kun har poser af genbrugsplast i tre forskellige farver. Du bladrer derfor over på næste side i shoppen.

Plantefibre

Du opdager – henne på side 3 – at du kan få nogle poser af plantefibre. Det må være et nyt produkt. Du ved ikke, hvor holdbare de er. Farverne er smukke. Og ja, de er da også tryk på poserne, der fortæller, at de er ’grønne’. Du vælger den farve, som du bedst kan lide. Du vil da afprøve at bruge den slags poser. De er lavet af plantefibre (bæredygtigt), og det tiltaler dig. Du tænker, at det er fint at kende til en god online shop, der holder sig orienteret om nye produkter. Og det er fint at tage sig tid til lige at kigge efter en ekstra gang, når du ikke kan finde lige det produkt, du havde i tankerne.

Efter at have lagt poserne i din indkøbskurv er du sådan set tilfreds. Men inden du finder dit betalingskort frem, vil du lige se, om der er andet, du har brug for. Så du skøjter lidt rundt på shoppens site. Og hvad ser du? Selvfølgelig: En rulle med etiketter, der også er lavet af genbrugsmaterialer. De ryger også med i kurven, inden du tjekker ud og betaler.

Køb af emballage
Rul til toppen