Antech for livet

Alt om teknologi

Hvis du vil låne penge nu

En klog mand sagde altid: ”Skynd dig langsomt”. Det er også en god ide, når du har søgt på nettet efter ”lån penge hurtigt online” eller lignende. Hastværk er ofte lastværk, og det er nu engang sådan, at jo mere travlt du har med at få et hurtigt lån eller kredit, jo mindre tænker du dig om.

Derfor har vi her samlet en række gode råd til dig, der har brug for penge med det samme. Vi er klar over, at du har dine grunde til, at det skal gå hurtigt at få både svar på låneansøgning og – især – at få pengene udbetalt. Brug alligevel et par minutter på lige at tage mod disse råd om at tage et hurtigt lån.

Sådan tjekker du hurtige lån online

Du har herover en lang liste med lån, der alle er ganske hurtige at få. Nogle udbetales faktisk på under 1 time, fra du har godkendt aftalen – andre udbetales følgende bankdag.

Start med at afklare disse punkter:

  1. Hvor mange penge vil du låne?
  2. Hvor store afdrag månedligt kan du klare?
  3. Over hvor lang tid vil du betale?
  4. Har du mere brug for en løbende kredit end et egentligt lån?

Hvor meget vil du låne

Her er vores råd, at du nøje kigger på dit behov for penge, før du vælger det beløb, du vil låne.

Du skal ikke låne mere, end du har behov for, men du skal heller ikke låne mindre. Hvis du låner for lidt, er der en risiko for, at du om få uger eller måneder har behov for igen at tage et hurtigt lån, og det er aldrig billigere at have to lån fremfor et.

Lad os sige, at du af den ene eller anden årsag har behov for 6.000 kroner fra et hurtigt lån til at dække en eller anden omkostning. Måske vil det være bedre for dig, hvis du låner 7.000 eller 8.000 kr., og så sætter du det resterende til side. At have en lille reserve på 1.000 eller 2.000 kr. er en rar ting.

Hvor store afdrag magter du

Her er det virkelig vigtigt, at du er ærlig og nøje med dine beregninger. Der er intet værre end ikke at kunne klare afdragene på dit lån. Udover at du så skal betale ekstra renter, risikerer du også til sidst at ende i RKI, og det har du ikke lyst til.

Kig på de enkelte hurtiglåns muligheder for afdragsperioder. Mange tilbyder lavere afdrag over længere tid. Det er klart, at jo længere afdragsperiode, jo mere betaler du i renter på dit lån – men det er stadig 100 gange bedre end IKKE at kunne klare dine afdrag.

Hvor lang afdragsperiode på et hurtig lån

Lad os tage et eksempel på et hurtigt lån:

Du har valgt lån penge nu hos Modus Finans, og du vil låne 15.000 kr. Hvis du afdrager dem over 24 måneder, vil det månedlige afdrag i eksemplet her være 744 kr. Lad os sige, at det er lige i overkanten for dig. Vælger du i stedet at betale at betale over 36 måneder, falder det månedlige afdrag til 519 kr. Altså mere end 200 kr. mindre hver måned.

Igen: Du er bedre stillet ved at være helt sikker på, at du ikke kommer i problemer med at betale tilbage til tiden.

Lån eller kassekredit

Her er det værd at tænke sig om også! Spørg dig selv, om du ofte er i en situation, hvor du har behov for at tage et lån? Måske endda relativt små beløb?

Hvis du ofte tænker ”Jeg skal låne penge nu”, kan det sagtens være en markant smartere ide for dig at optage et kassekredit lån, læs mere. For eksempel den, KreditNu tilbyder.

De er i øvrigt også et af de bedste bud på kravet ”Lån penge nu” på markedet – de straks udbetaler i disse tidsrum: Alle hverdage fra kl. 8.00 – 21.00 og weekender fra kl. 10.00 – 20.00.

Et andet og fremragende bud er faktisk Kronelån, der udbetaler lån døgnet rundt også i weekender.

Bedste måde at få penge nu

Hvis dit behov er akut, er det bedste råd at ansøge hos 2 eller 3 forskellige lån her på siden. De fleste giver svar på få minutter, og du kan så vælge det af dem, der samlet set tilbyder dig de bedste betingelser.

Som nævnt tidligere, er for eksempel KreditNu lynhurtige til at udbetale til din NEMkonto, men flere andre lån udbetales også hurtigt. Tjek det i det lånetilbud, du får tilsendt, når du har ansøgt om et lån her og nu.

Hvilke krav er der for at låne penge nu

Der er naturligvis nogle enkelte krav, der skal være opfyldte, for at du kan få et hurtig lån med hurtig udbetaling. Dem ser vi på her:

  • Du skal være fyldt 18 år – nogle lån kræver 21 år
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du må ikke være registreret i RKI

Det er faktisk de krav, du skal opfylde for at låne penge nu. Sværere er det såmænd ikke.

Kilde: Lån-penge.site

Hvis du vil låne penge nu
Rul til toppen