Antech for livet

Alt om teknologi

Stresscoaching virker

Min kæreste er meget interesseret i alternative behandlingsformer. Han er meget følsom – og superintelligent. Han siger ofte til mig, at han ikke føler sig helt hjemme på medicinstudiet. Han har en idé om, at han gerne vil specialisere sig i psykiatri. Det keder ham med al den anatomi og alle de forskningsprojekter inden for medicin. Han er ellers superdygtig og får topkarakterer, hvilket irriterer mig. Jeg læser også medicin og er vant til at få topkarakterer. Men han overgår mig. Det er næsten stressende for mig, når jeg tænker på det. Han kan bare alt.

Holisme

Her på det sidste er han meget optaget af holisme. Han læser alt, hvad han kan komme i nærheden af om det. Han taler om osteopati og akupunktur. Og så taler han meget om coaching. Alt lige fra personlig coaching via stresscoaching til coaching i virksomheder. En gang imellem bliver jeg lidt irriteret på ham. Jeg skal jo læse, og ikke høre om holistiske – sommetider næsten shamanistiske – tilgange til healing.

Jeg slider i det for at få de gode karakterer, og han har overskud til at læse så mange andre spændende bøger. Det går mig på nerverne. I går kom vi op og skændes, fordi han fortalte mig om, hvad akupunktur egentlig er. Jeg havde hovedet fyldt med navne på forskellige knogler, der sidder i håndleddet, så jeg hørte ikke efter, hvad han fortalte. Og det gjorde ham lidt sur på mig.

Eksamen i anatomi

Jeg fortalte ham, at jeg skal til eksamen i anatomi om nogle få dage, og faktisk er ret nervøs for det. Han svarede mig med at sige, at jeg ikke behøver at stresse over det. Den eksamen er ikke så svær, sådan som alle siger. Det er bare noget, man skal lære udenad og så bare huske. Måske var det sådan for ham sidste år, da han tog det semester. Sådan er det bare ikke for mig.

Stresscoaching virker
Rul til toppen