Hvordan køber jeg frækt undertøj?

Uanset om du er I et nyt forhold, eller du har været sammen med din kæreste eller kone noget tid, er det at købe pikant lingeri til hende med til at holde liv i erotikken. Og det kan du nærmest ikke gå galt med. Det er oppe på højde med at give hende et spaophold eller lækker Chanel neglelak og så videre. Og hun vil elske sit nye intime outfit, hvis du ellers gør det rigtigt.

Tit kan sexet undertøj være svært for en mand med sten, blonder, farver etc., men kan du finde et sexet sæt, er der gevinst for dem, der tør kaste sig ud i det.

Vi har samlet nogle gode råd i din jagt på sensuelt og erotisk undertøj.

Forskellen på hvad du gerne vil se hende i – og det hun gerne vil bære:

Der er nogle mærker, der er ”sikre” med hensyn til, hvad en mand kan købe til en kvinde. Det kan være Belveris eller Marilyn. Kvinder kan være komplicerede, men de ved præcis, hvad du har købt til dig selv, og hvad der er til dem.

Du får, hvad du betaler for:

Frækt undertøj er som med smykker – du får, hvad du betaler for. Kvinder er ikke nødvendigvis materialistiske, men de billiger mærker sidder altså ikke nær så godt som de mere eksklusive mærker. Hun vil se bedre ud og være mere sexet i det rigtige undertøj, og det er jo godt for jer begge.

3 til 1 fordeling:

Kvinder vasker som oftest ikke deres BH hver gang, de har båret den, så det vil være en god ide at købe 3 par trusser til hver BH. Hun vil elske dig for at have tænkt så langt.

 

Spørg eksperterne:

Ingen vil se forkert på dig, når du shopper efter hot undertøj til din kæreste. Nærmest tværtimod. De vil finde det sofistikeret og sødt. Spørg salgspersonen efter hjælp. Hun har prøvet det før. Når du først har fundet et brand, du kan lide, kan du jo altid gå på shopping på nettet efter flere outfits. Nu kender du jo også størrelsen, du skal bruge i det brand.

 

Find den rigtige størrelse:

Hvordan gør du så det? Se indeni hendes BH – størrelsen består af et tal og et bogstav – for eksempel 36C.

 

Vælg frækt undertøj baseret på hendes personlighed:

Dette er mere tricky. Her skal du jo finde noget, I begge kan lide. Igen jo mere high end du går jo større chance for succes, da det bare ser bedre ud og sidder bedre. Du skal så have fundet en stil. Er hun meget piget så gå med sløjfer, blonder eller prikker. Hvis hun har mere kant så gå med noget mere boudoir style – tænk på Moulin Rouge. Hvis hun er mere mystiks så gå med hofteholdere, bustiers og korsetter etc.

 

Et par fif:

  • Køb ikke en lille g-streng til en stor pige
  • Køb ikke noget med slogans printet på trusserne
  • Tag imod indpakning fra butikken, hvis du har mulighed for det
  • Tag imod råd fra salgspersonen
  • Behold kvitteringen – det kan være, du får brug for den
  • Shop online efter de mærker du kender
  • og så ellers bare nyd din smukke kæreste i hendes nye erotiske outfit

 

 

Bogmærk Permalink.