Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan man låne

Ja, hvor meget du kan låne afhænger af, hvor god en bankkunde, du er. Nedenfor kigger vi på de lånebeløb, som langt de fleste danskere har mulighed for at låne her og nu på nettet. I de fysiske banker er det langt sværere at låne penge, så derfor vælger flere og flere danskere at optage online lån.

Lån 10000 kr.

Så kan man vist godt sige; skal der være fest, så lad der være fest! For 5000 kr. kan du købe dig velvære, men for 10000 kr. så sker der altså ting og sager. Lån 10000 og smut afsted på en eksotisk rejse, hvor du får lov at mærke og nyde det søde liv. Køb evt. en lidt dyrere scooter eller lidt bedre cykel, så din hverdag bliver en anelse nemmere. Det er faktisk helt op til dig, men tænk dig godt om, for du kan købe alverdens ting for 10000 kr.

Lån 15000 kr.

Ja, hvem kunne ikke bruge 15000 kroner i lommen?! Hvis du blev spurgt om, hvad du ville bruge 15000 kr. til, så ville du måske svare, at du ville invitere din familie en tur i sommerhus, hvor I kunne hygge alle sammen, eller du ville svare, at pengene skulle gå til en lækker tur til Miami eller Thailand. Du kunne svare mange ting, og mange af tingene ville kunne lade sig gøre for 15000 kr.

Lån 20000 kr.

Hvorfor ikke låne det beløb, når du er i gang. Med et lån på 15000 kr. kommer du langt, men 5000 kr. mere, altså 20000 kr. så kommer du altså endnu længere. Hvad ville du bruge 20000 kr. til? For du kommer altså langt for det beløb… Mange mennesker ville nok straks gå på nettet og søge på ordet ”Eksotiske rejser”, og så ville de bestille og derefter hoppe på flyveren på vej mod deres livs rejse.

Lån 25000 kr.

Inviter hele familien til Kreta eller Kos, ja eller køb en hest til din datter eller en crosser til din søn eller eller eller… Du kan gøre så mange ting med et lån på 25000 kr., og ved du hvad, det er kun dig, der bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Sådan er det bare med nemme online lån…

Lån 50000 kr.

Kig efter det første og bedste bilmarked på Google. Med 50000 kr. kan du rent faktisk købe dig en ganske fornuftig bil. Eller du kan få dig et nyt køkken eller et nyt badeværelse, hvis det trænger. Hvis du tænker lidt over, så kommer du altså langt for 50000 kr.!

Lån 100000 kr.

Køb dig en spritny minibil eller tag på et flere måneder krydstogt i det caribiske hav. Eller inviter din familie, inklusiv din mor og far, med til Island eller Grønland og oplev noget, som de færreste oplever. At rejse er at leve, så bare kom afsted…

Lån penge nu til mere: 400000 kr.

Ja så er det vel bare fantasien, der sætter grænser, for 400000 kr. er seriøst mange penge! Vi kunne remse en masse ting op, men det er vist bedre, at du bare læner dig tilbage og stille og roligt tænker over, hvad du ville bruge 400000 kr. til.

Første kredit gratis

Bemærk, at flere af de tilbudte online lån faktisk giver dig muligheden for at låne 1. gang gratis, hvis du betaler tilbage inden for 30 dage, se her. Det er værd at tage med, og det giver dig også ekstra point hos långiver, der så ved, at du er god til at overholde din aftale. Det gør det meget nemmere og hurtigere for dig at få ja til billige lån hos dem næste gang.

første lån gratis hos Billige-kviklån.dk og betal først tilbage om 30 eller 60 dage. Hos Billige-kviklån.dk finder du de 5 udbydere af gratis i lån Danmark, som er:

  • Simbo.dk
  • Lendon.dk
  • VIVUS.dk
  • Ferratum.dk
  • Nupp.dk

Benyt af dig af det gode tilbud, hvor du kan låne penge gratis og rentefrit i 30 eller 60 dage.

Hvor meget kan jeg låne?
Rul til toppen