En god blomsterbutik

Var der ikke noget med, at din niece var vildt begejstret for den blomsterbutik, hvor hun sidste år købte sin brudebuket i København, spurgte min kone, da vi sad og talte om, hvordan vi skulle få sendt en buket til onkel Jørgens 60 års fødselsdag. Vi er faktisk inviteret med til fødselsdagen, men vi er bortrejst på en lille miniferie den dag, så vi vælger i stedet at sende ham en buket.

Og jeg kunne faktisk godt huske, at min niece havde talt om, hvor fin en betjening hun havde fået i forbindelse med leveringen af sin brudebuket, da hun blev gift for et års tid siden, men jeg havde vist ikke helt opfattet, hvilken blomsterhandler det handlede om, så jeg ringede til min niece, som fortalte, at hun siden sit bryllup faktisk havde hørt om flere gode oplevelser med den pågældende blomsterhandler, som påtager sig alle former for blomster udbringning i København. Hun hav mig navnet på butikken, så jeg nemt kunne finde telefonnummeret på nettet.

Der var heller ingen problemer med at få blomsterhandelen til at bringe en buket ud til onkel Jørgens adresse på den rigtige dato, og det var nemt at klare betalingen på forskud, idet jeg bare kunne overføre pengene via Mobile Pay til forretningen.

Damen i telefonen spurgte lidt til, hvilken slags blomster, de skulle satse på, men det overlod jeg helt til dem, for jeg ved jo af andres erfaring, at den forretning med blomster på Amager har evne og vilje til at gøre det rigtigt.

Bogmærk Permalink.