Antech for livet

Alt om teknologi

Elsker bare marmor

Det var noget af en glædens dag i vores lille by i går, fordi byens bagerforretning åbnede igen efter at have været lukket i næsten to uger. Vores bager er meget populær i byen, fordi han efter manges mening bager verdens bedste brød. Men butikken har stået uændret i mange år, og nu var det altså blevet tid til en total nyindretning, og det havde altså taget næsten to uger.

Men resultatet er til gengæld blevet fantastisk godt, og da jeg var inde for at købe et rugbrød i går, kunne jeg fornemme, hvor smagfuldt det hele var, og der var i hvert fald ikke sparet på materialerne.

Væggene i hele butikken var beklædt med marmor i en varm farvetone, og der var nye montrer af glas, hvor konditorkagerne blev udstillet, mens de stod tilpas køligt, fordi der er køling i montrerne.

Alt inventaret var nyt og meget smagfuldt, og det gamle trægulv var blevet erstattet af nogle flotte klinker af blank granit i en ret mørk farve. Jeg tænkte ved mig selv, at det hele virkede dejligt hygiejnisk, og at det må være let at gøre rent på de materialer, der var valgt.

Et langt bord bag disken havde også en plade af granit – troede jeg. Men jeg blev klogere, da bageren kom ind i butikken og vi kom til at tale om fornyelsen af hans forretning. Han fortalte, at den pågældende bordplade ikke var af granit, men derimod af et komposit materiale, som er ekstraordinært modstandsdygtig overfor ridser, forklarede bageren.

Elsker bare marmor
Rul til toppen