Antech for livet

Alt om teknologi

Leje sommerhus i Nordjylland

Rubjerg Knude Fyr at sunset

Har du prøvet at planlægge sådan en kør-selv-ferie i Danmark selv? Jeg kan fortælle dig, at det faktisk er et ret stort projekt, så jeg anbefaler alle, der har sådan en plan, at begynde i god tid. Helt konkret, skal du begynde med at finde ud af, hvor du og familien skal hen. Og så lave en rute. I har måske et ønske om at komme til Nordjylland.

4 populære steder i det nordjyske

Så er det jo nærliggende, at I tænker på at skulle leje sommerhus i Lønstrup, Løkken og Blokhus, inden I tager ind til Skagen. Der er jo noget helt specielt ved at opleve vestkysten – sådan helt oppe nordpå. Men der er jo det der med logiet. Det skal altså være i orden. Det nytter ikke noget, hvis I ankommer til et skur dér, hvor I havde regnet med, at det ville være et godt, men lille sommerhus. Derfor skal du altså bruge lidt tid på at besøge forskellige sites, der har sommerhusudlejning som deres fokusområde. Du skal finde et site, som du har tillid til. Det kan være et site, der højt og tydeligt forklarer, hvad det er for nogle betingelser, du skal godkende, førend du kan lede efter sommerhuse i Løkken.

Det kan også være et site, der har avancerede søgeparametre, som du kan bruge, så du finder lige præcist det sommerhus i Blokhus, der er bedst til dig og din familie. Det kan være, at sitet med sommerhuse til leje beder dig om at præcisere dine behov: Hvor mange sengepladser? Ryger eller ikke ryger? Kæledyr? WI-FI? Mv. Når du så har fundet et site, som du mener, er både pålideligt og nemt for dig at bruge, ja så er der ikke andet at gøre, end at sætte datoer på jeres kør-selv-ferie.

Det kan blive lidt tricky

Her kan det blive lidt kompliceret. Det kan nemlig godt tænkes, at et – eller flere – af de sommerhuse, som du har udset dig, allerede er lejet ud. Her må du så søge frem og tilbage og forsøge at finde datoer, der passer ind i jeres ferieplaner. Det er derfor jeg siger, at det er en god idé at begynde planlægningen tidligt. Især hvis det handler om jeres sommerferie. Efterhånden som sommerferieperioden nærmer sig, sker der nemlig det, at efterspørgslen på sommerhuse til leje stiger gevaldigt. Særligt hvis det handler om sommerhusudlejning i Nordjylland. Det er et utroligt populært område. Det er der selvfølgelig gode grunde til.

Ferie udenfor normal perioden

Men lægger I jeres ferieplaner, sådan lidt skævt i forhold til den gængse sommerferieperiode, så kan I være heldige at finde smukke sommerhuse til leje i både Lønstrup, Lykken, Blokhus og Skagen lige præcist på de tidspunkter, som I vil have det. Så det skal I også overveje. Men, for lige at være på den sikre side: Begynd planlægningen i god tid. Og selvom det lyder pedantisk: Hav en plan B klar. Kan det ikke lade sig gøre at sammensætte en ferie i Nordjylland, så kan en sommerhusferie i Nordsjælland da også være charmerende. Der er mange ualmindeligt smukke sommerhuse til leje i Gilleleje eller i Hornbæk, som faktisk er små naturlige perler.

Leje sommerhus i Nordjylland
Rul til toppen