Gør aldrig dette på et fly

I disse år, hvor flyrejser er blevet en hverdags ting for folket grundet de meget lave priser på flybilletter, er det værd at huske på nogle ting, der desværre ikke er så smarte at gøre. Nogle har med sikkerhed at gøre – andre med almindelig god opdragelse!

Når vi går ombord på et fly, er vores mål at komme sikkert frem og gøre rejsen så behagelig som muligt. Her har du derfor nogle ting, du IKKE bør gøre ombord på et fly.

De gyldne regler på et fly

  • Ja, sikkerhedsanvisninger er kedelige at høre på, men gør dig selv en tjeneste, og hør efter alligevel. Det kunne være, der var noget vigtigt for dig at høre. Læg også mærke til, hvor den nærmeste exit er.
  • Sørg for at have dit sæde rejst op, når måltiderne bliver serveret. Det er ikke fair, at personen bagved dig ikke kan bruge sit bord fuldt ud.
  • Ingen vil kigge skævt til, hvis du får for eksempel vin til maden, men drik ikke, så du bliver beruset. For det første er det ikke sikkert i en eventuel nødsituation, for det andet bliver du dehydreret, og for det tredje ønsker ingen at sidde ved siden af den fulde passager.
  • Der er ikke mange mennesker, der er vilde med andres fødder, så hold dine fødder for dig selv. Det er fint nok, at du tager skoene af på en længere tur for at gøre dig det behageligt, men lad være med at stikke dine fødder over til dine medpassagerer. Husk også at tage skoene på, når du går på toilettet. Du vil ikke have det, der er på gulvet derude, på dine strømpefødder.
  • Prøv ikke noget ny medicin for den første gang, når du er ombord på et fly. Du ønsker ikke at finde ud af, at medicinen gør dig syg eller skidt til pas, når du er i luften og på rejse.
  • Har du selv mad med til din flyvning, så tænk over, hvad du medbringer. Det er ikke en god ide med for eksempel en tunsandwich, da den lugter for de andre passagerer.

 

Når du skal købe billige flybilletter, så tjek rejsepriser.dk ud! Her er der penge at spare på flybilletter.

Gør aldrig dette på et fly
Rul til toppen