Dress dit outfit op

Vi har her samlet nogle gode tips til, hvordan du dresser dit outfit op med tilbehør. Vi hører også gerne dine ideer.

Undgå at matche for meget.

Det kan være fristende, når du har din kjole på med blå prikker også at tage blå øreringe, en blå halskæde og blå sko. Pas på med det, da det kan faktisk give den modsatte effekt og se noget gammeldags ud.

Når du tager noget uventet på, som dog passer sammen, viser det din kreativitet. Vælg farver, der matcher hinanden. For eksempel hvis du har en lilla bluse på, så sæt det sammen med denim i stedet for at jagte en lilla underdel, der passer til. Du kan også altid bruge farver til sort og hvidt. For eksempel hvis du har en hvid top på, så sæt den sammen med blå, og sæt en kontrastfarve til det som tilbehør.

Jeg har for eksempel et Tissot ur med en rød rem. Det pifter altid et outfit op. Husk, du kan stadig matche farver – blot ikke overgøre det. Har du for eksempel røde bukser på, ser det sødt ud med et par røde solbriller.

Fremhæv en farve eller flere i dit outfit

Hvis du har et outfit på i flere farver, kan tilbehør som smykker, ure, tørklæder etc. gøre dit outfit mere spændende og sammenhængende. Du kan bruge det til at fremhæve en af de mere underspillede farver i dit outfit. For eksempel hvis din kjole er sort med et lille blomstermønster i gult, kan du bruge armbånd i gult til at fremhæve farven. Det får dit outfit til at se mere elegant ud. Du kan også bruge tilbehør til at samle et outfit. For eksempel ved at vælge noget tilbehør, der har farver fra både din top og bund, så ser det lige pludselig helt anderledes ud.

Bogmærk Permalink.