Antech for livet

Alt om teknologi

Udbragte blomster

assorted-color flower bouquet during daytime

Tidligt på morgenen havde jeg en samtale med en blomsterhandler over telefonen. Han var ganske urolig. Han driver en blomsterleveringstjeneste i København og skulle levere blomster til et bryllup, jeg skulle officiere i kirken senere samme dag. Men han kunne ikke nå det, sagde han. Hvordan kan det være, spurgte jeg. Det viste sig, at nogle radikale feminister havde kastet maling på hans butiksvinduer, da han åbnede tidligt om morgenen.

Bare tag det roligt

Jeg prøvede at berolige manden. Så længe de blomster, han havde brugt timer på at arrangere, ikke var beskadiget, skulle han kunne levere dem i kirken indenfor en time eller så. Jeg tilbød at hjælpe ham med at finde en vinduespudser, der kunne komme og rense vinduerne senere på dagen. Alt faldt på plads

Manden blev rolig. Vielsen gik som smurt. Blomsterne ankom som planlagt. Brudeparret var lykkelige, og det var deres familier også. Jeg ønskede dem alle en fantastisk fest. Derefter gik jeg hen og hjalp med at rense vinduerne i blomsterbutikken. De havde virkelig travlt. Det er utroligt. Jeg troede, jeg var den eneste, der arbejdede på en søndag. Men nej, det blev klart for mig.

Det er en større opgave

At drive en blomsterleveringsbutik i hovedstaden er bestemt ikke et deltidsjob. Det må jeg indrømme. Der var konstant bud efter ham. Og mange spørgsmål: Skal det være røde eller lyserøde roser? Skal jeg sende hende fresia eller anemone? Wow, tænkte jeg. Det er faktisk en konsulentvirksomhed i virkeligheden.

Leverer blomster i hele København

Amager Blomster tilbyder blomsterlevering i hele København, hvor de sender buketter ud alle ugens syv dage​. De starter tidligt om morgenen for at være på Copenhagen Markets i Taastrup, når lastbilerne fra Holland og alle gartnerierne begynder at ankomme, for at hjælpe deres leverandører med at pakke ud og fjerne folien fra de containere, som blomsterne kommer i​​.

Deres udvalg inkluderer forskellige typer blomster og buketter til forskellige anledninger, såsom markbuketter, fødselsdagsbuketter, hvide roser og gule buketter, med priser der starter fra 225,00 kr​​.

Udbragte blomster
Rul til toppen