Webbureauer og priser

Når man leder efter sit webbureau er målet selvfølgelig at finde et troværdigt webbureau, som er engageret og kvalitetsbevidst, og som kan tilbyde en flot hjemmeside til en rimelig pris. Alle ønsker at få value for money. Og de fleste webbureauer vil gerne levere samme value for money.

Det kan dog diskuteres, hvem og i hvor grad de forskellige webbureauer lever op til disse krav. Det kan derfor være godt at lave sin research og høre, hvad andre siger om det pågældende webbureau, inden man vælger sin samarbejdspartner. Angående priser vil der her ses nærmere på priserne på forskellige ydelser hos webbureauer. Det kan være svært at finde specifikke priser på webbureauers hjemmesider, da det jo ofte er forskelligt hvad folk søger, når de ønsker at oprette en hjemmeside.

Webbureauers priser

At oprette et website er sjældent en standardydelse, da webbureauer mødes af mange forskellige ønsker. Der er dog visse sider, som har forsøgt at give et udkast til hvad priserne cirka ligger på. Vi har set timepriser på webudvikling på fx 550kr for relativt simple opgaver.

Sådanne webbureauer tilbyder også logodesign, hvor man ofte kan få lavet 3 forslag med korrektur af det valgte for 3-4.000 kr.

Angående programmering ligger programmering af PHP, ASP og MySQL på en timepris på 400-700 kr i vores lille undersøgelse. Programmering af Java, .Net og C# er en smule dyrere, da timeprisen for dette ligger på 600-900 kr. Timeprisen for Flash MX og Flex er den samme som for PHP, ASP og MySQL, altså 400-700 kr.

Få progressive webbureauer i Danmark tilbyder ydermere at afholde webudviklingsworkshops hos firmaer, der ønsker at uddanne medarbejderne i webudvikling.

Udmærket kursusinvestering

Et sådan kursus kan på længere sigt være en god investering, da man således selv vil lære at programmere sine hjemmesider og vedligeholde dem, og dermed selv overtage de funktioner, som man indtil da har haft webbureauet til at klare for en. Bagsiden af medaljen er den høje pris, da webbureauet skal have en dygtig medarbejder ude i flere dage.

Bogmærk Permalink.