Trådløs dørklokke reddede dagen

Hvem havde troet, at en trådløs dørklokke kunne redde dagen for mig og min gamle mor. Firmaet “Plej en gammel”, der står bag hjemmehjælpen til mig mor, havde haft ringet flere gange, fordi de var godt trætte af, at min mor ikke kunne, når de ringede på.

Firmaet gav mig et ultimatum, at hvis ikke min mor ville give dem en ekstra nøgle, så de bare kunne gå ud og ind, så ville de ikke komme mere. Problemet er imidlertid, at min mor ikke stoler på nogen, så hun vil ikke give dem en nøgle, har hun sagt.

Jeg kørte alligevel hjem til mor for at overtale hende til at give firmaet en ekstra nøgle. Svaret var dog, som jeg havde forventet, at det ville hun ikke. Jeg fortalte hende konsekvensen, men det var hun ligeglad med.

Bedst som jeg skulle til at ringe til “Plej en gammel” ringede det på døren. Jeg kunne nu sagtens høre ringeklokken, men jeg er jo også kun 63 år gammel. Udenfor stod min nevø Heine, som lige ville kigge forbi til en kop kaffe.

Jeg fortalte Heine, hvad der var los, og han sagde uden at tænke, hvorfor køber I ikke bare en trådløs dørklokke. Nå ja, udbrød jeg med det samme. Og uden at sige mere, så var Heine på nettet på sin smartphone, hvor han fandt en webshop ved navn WATTOO med et kæmpe udvalg af billige trådløse dørklokker, se bare her: http://www.wattoo.dk/elartikler/alarm/traadloese-doerklokker

Det eneste, min mor og jeg skulle tage stilling til, var, om dørklokken skulle være af mærket Friedland eller Honeywell. Begge mærker er af super kvalitet, så vi valgte ringeklokken ud fra det design, som vi bedst kunne lide.

Allerede dagen efter kom pakken fra WATTOO, og ringeklokken fungerer absolut perfekt. Nu kan min mor høre, når der bliver ringet på, fordi hun tager dørklokken med sig, hvor end hun går. “Plej en gammel” er ligeledes meget glade for, at mor fik anskaffet sig en dørklokke, så nu er alt godt igen.

Bogmærk Permalink.