Solbriller med skandinaviske træk fra Panuu

Panuu er en mærke, som stammer fra den skandinaviske tradition. Der er masser detaljer og rige udformninger.

Panuu er et trendsættende mærke, som ikke lader sig påvirke af forskellige strømninger inden for mode. Mærket skaber i høj grad trends. De skaber selv de strømninger, som andre modemærker tiltager sig efterfølgende. Hvis man ønsker at være på forkant på moden, så er Panuu det mærke man skal gå efter. Med tøj fra Panuu skiller man sig ud. Konceptet er meget iøjnefaldende grafik på tøjet, således at man bliver set. Panuu er mærket for folk, som ønsker at blive set og skille sig ud af mængden.

Tøj

Tøjet fra Panuu har store og farverige påtrykte grafiker. Denne grafik findes på stort set alle de T-shirts, som Panuu laver. Et eksempel på et motiv, som kan findes på en T-shirt, er en bamse med guldkæder og solbriller. Dette motiv er et eksempel på den humor og selvironi, som Panuu benytter. Et andet eksempel på et motiv er Hulk Hogan, hermed har hentet sin inspiration fra 80’ernes popkultur. Et typisk fænomen i den nuværende ypperste mode. Panuu laver også kasketter.

Disse kan fås i flere forskellige typer, som alle har det til fælles, at de er i tydelige og skrigende farver, således at man skiller sig ud. Kasketterne har enten et logo printet foran, men nogle af kasketterne har printet den selvironiske bamse foran, hvilket frembringer et smil på læben hos tilfældige forbipasserende på gaden. Panuu sweatshirts er af god kvalitet. Stilmæssigt er de i overensstemmelse med Panuus vanlige design med masser grafik, som er sjovt og humoristisk.

Solbriller

Panuu laver ikke kun tøj, men også solbriller. Disse solbriller er af fin kvalitet, og kan benyttes en varm sommerdag på standen. Solbrillerne er ikke kun funktionelle, de er også seje, og lever også op til mærkets designideal. Man kan fx få en solbrille med leopardprikker.

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.