Antech for livet

Alt om teknologi

På skovtur med familien

Forleden skulle min mand, vores 2 børn, Karoline og Signe, og jeg på en rigtig hyggelig skovtur og bagefter hen til Hennings forældre til 70 års fødselsdag. Jeg havde smurt en masse lækre madder og vi kørte af sted ud i den flotte grønne skov.

Da vi kom ud i skoven fandt vi et rigtig hyggeligt sted ved siden af søen, hvor vi kunne spise vores medbragte mad. Efter vi havde spist fik børnene lov til at rende og hygge sig, mens Henning og jeg sad og beundrede dem. Ved middagstid begyndte Signe at blive træt, og jeg ledte efter hendes MAM sutteflaske i pusletasken.

Til min store skræk kunne jeg ikke finde MAM sutteflasken, og det gik op for mig, at jeg havde glemt den på køkkenbordet. Hurtigt begyndte jeg at kigge efter Signes MAM sutter, som jeg ved altid kan berolige hende. Heldigvis har vi altid 2 MAM sutter liggende i pusletasken fast, da vi for alt i verden ikke må stå et sted uden dem. Signe faldt rimelig hurtig til ro, efter hun fik sin MAM sutte, og vi skyndte os at pakke sammen.  Henning og jeg snakkede om, at køre hjem efter MAM sutteflasken, men blev enige om, at det var hurtigere at komme hen til hans forældre, hvor de også havde sutteflasker stående.

Da vi kom hen til Gudrun og Victor, var Signe allerede faldet i søvn, men hun vågnede kort tid efter, hvor hun så fik noget at spise. Klokken blev hurtigt mange, og vi ville skifte tøj, inden gæsterne ankom. Da jeg åbnede min kuffert, så jeg til min rædsel, at min kjole, min flotte nye festkjole var glemt derhjemme. Jeg tænkte, det er da bare løgn. Først glemmer jeg Signes MAM sutteflaske og nu min kjole! Nu var gode råd dyre – hvor finder man en ny kjole kl. fem en lørdag aften?

Der var naturligvis ingen steder at købe en kjole på dette tidspunkt, så Gudrun tilbød, at jeg kunne låne en af hendes. Hendes alder taget i betragtning, så havde hun faktisk et stort udvalg af kjoler. Hun havde alt lige fra festkjoler, gallakjoler, aftenkjoler, sommerkjoler og faktisk stadigvæk hendes brudekjole…….. 🙂

Det var dog tydeligt, at vi ikke havde samme smag, i hvert fald hvad farver på kjoler angår. Jeg er mere til pink, lilla, bronze, sorte og hvide kjoler, mens mange af hendes kjoler var meget neutrale og lidt gammeldags som sandfarvede og brune med tern. Men uanset hvad, så var det sødt af hende og låne mig en af hendes kjoler.

Jeg nåede at finde en kjole, som passede i størrelsen, og som var nogenlunde frisk i farverne, og flere af gæsterne roste faktisk kjolen 🙂

Omkring kl. 20.00 blev Karoline og Signe lagt i seng. Noget jeg dog havde husket at få med, var Signes rejseseng og weekendseng, som vi altid har med på tur, da den fylder minimalt og er rigtig handy. Karoline sov mellem Henning og jeg den nat, så det var rigtig hyggeligt.

Alt i alt en super hyggelig dag og aften med familien.

På skovtur med familien
Rul til toppen