Antech for livet

Alt om teknologi

Numsen

Numsen er stadig af mange betragtet som ”Det slemme hul” – men som regel er det kun mentale barrierer, der forhindrer både mænd og kvinder i at nyde erotik af bagvejen. Læs med her og kom tre skridt nærmere sport i 2’ eren.

Fy fy, skamme skamme. Analsex er ikke for pæne piger! Eller er det? Og hvad med mændene, som måske nok synes det er frækt at stikke den op bagi på kæresten, men som for alt i verden ikke selv skal have noget som helst ind den vej? Sexgyngen.dk bringer tre kendsgerninger omkring analsex, som måske kan være med til at åbne for nye legemuligheder for de numsehæmmede.

Det er ikke perverst

Der er måske ikke så mange, der taler om, at de gør det, men det er faktisk HELT normalt at bruge det bagerste hul til sex. Og røven er en erogen zone i særklasse, så hvis du dømmer hele området off limits, så snyder du dig selv.

Når en del forbinder analsex med noget forbudt, hænger det formentlig sammen med, at vi som små blev forbudt at pille os i numsen og fik at vide, at lort er klamt. Som voksne gør vi klogt i at løfte den skam af os – hele vores krop er okay og i orden – også numsehullet.

Du behøver ikke frygte brune spor på lagnet

Mange afstår fra at dyrke sex i 2’eren, fordi tanken om at der kommer ”noget med ud” dræber al lyst på forhånd. Men den frygt kan du godt slippe via et lille stykke forarbejde: Skyl ud i bagdelen før i går i gang, så er første del af tarmen ren.

Det er ikke svært, du skal bare bruge et lavementsæt, som du kan købe på apoteket til under 40 kr. Med dyssen poster du forsigtigt lidt vand op i din egen numse, der gør ikke ondt, der er masser af plads derinde – hvorpå du presser vandet ned i toilettet. Gør det nogle gange, og så er bageste hul rent og klar til leg.

Analsex i en sexgynge

Der findes mange forskellige sexstillinger, som giver nem adgang til numsehullet. Vil du og din partner prøve lidt mere kinky, så kan I købe en sexgynge også kaldet en elskovsgynge. En sexgynge giver mulighed for et hav af forskellige sexstillinger, herunder både anal, oral og vaginal.

Kig forbi Sexgyngen.dk hvor I finder inspiration til analsex i en sexgynge, læs mere. Som du kan se i videoerne og billeder på Sexgyngen.dk, så kan I virkelig få afprøvet en masse stillinger, som ellers er umulige uden en elskovsgynge eller sexslynge.

Numsen
Rul til toppen