Musik og mad

Er der to ting, der går godt i spænd i livet, er det da musik og mad! Begge dele er kunst, sanseligt og en fryd at indtage – så at sige. Den basale forudsætning for at begge dele bliver fantastisk er naturligvis talent hos de udførende – om det så er en kok eller en musiker. Men det er klart, at hardwaren også skal være i orden. Og det er der heldigvis bedre muligheder for at sikre i dag, end der nogensinde før har været – takket være det enorme udvalg af gode ting til lave priser på nettet. Uanset om du vil købe musikinstrumenter, hvidevarer eller køkkengrej – det hele findes på nettets utallige butikker og til udsalgspris nærmest hver eneste dag.

Kunsten i mad og musik

Når en musiker frembringer musik eller en kok frembringer mad, er der tale om et samspil mellem de helt grundlæggende færdigheder, talent, kærlighed og gode råvarer. Råvarer i forhold til mad giver lidt sig selv – men hvad er råvarer i forhold til musik?

Hvis der er tale om at spilel på guitar for eksempel, ja så er det jo basalt at have en god guitar og – ikke mindst – gode strenge på den guitar. Og er det mere ovre i det elektriske som for eksempel hvis du spiller på el-piano – jamen så er det jo vigtigt at købe noget ordentligt, du kan bruge. Det giver egentlig sig selv, ikke?

Men hvad med det der med madlavning, køkkenudstyr og den slags?

Kaffe brygges bedst med friskkværnet kaffe!

Intet slår den kaffe, der re brygget på helt frisk kværnede kaffebønner. Nu er der kommet nogle fantastisk smarte maskiner på markedet, der har kaffekværnen indbygget i sig – se mere om de kaffemaskiner med kværn her. De ristede bønner op i maskinen – og bang-bum! Så har du frisk kaffe på et øjeblik.

Det er dælme smart!

Hvad siger du? Er du enig i, at der skal gode råvarer og ordentlig hardware til, før den ægte kunstner kan rulle sig ud?

Bogmærk Permalink.