Kombi-ferie i Billund

Billund er det perfekte sted at holde ferie for børnefamilier, som både kan li’ fart, spænding og masser af aktivitet. Billund har efterhånden markeret sig som en af Danmarks absolutte spidser, når det gælder underholdning for hele familien.

De to primære trækplastre er naturligvis Lalandia og Legoland. To perler, som det er stort set umulig at toppe andre steder i landet. Derfor er der også rigtig mange danske såvel som udenlandske familier, som hvert år vælger at lægge en del af deres ferie i Billund.

Legoland

Vi har egentlig en fast tradition med at tage på et par dages ophold i Legoland en gang om året. Så plejer vi at bo på Hotel Legoland i et af deres adventure værelser. Det er altid en sikker succes og noget hele familien ser frem til. Sådan en tur kan vi leve længe på bagefter. Specielt for børnene er Legoland i Billund naturligvis en stor oplevelse, som de snakker jævnligt om – faktisk i hele året indtil det igen er tid til, at vi skal af sted.

Noget af det rigtig gode ved Legoland er, at der er noget for hele familien, uanset alder. Der er både de stille og rolige forlystelser for de helt små (og os der er kommet lidt op i alderen) og så de helt vilde og voldsomme for dem som synes, at det bare er lykken. Men uanset hvad man er til, så er der basis for masser af sjov og spænding i Legoland.

Udvalget af forskellige forlystelser er også stort. Der er over 50 spændende aktiviteter at vælge imellem. Så man render ikke sådan lige tør for muligheder med det samme. Derfor kan man sagtens få 2-3 dage til at gå i Legoland, uden at man overhovedet begynder at kede sig.

Lalandia

Lige i umiddelbar nærhed af Legoland, finder vi Lalandia. Lalandia kan man finde i både Billund og i Rødby. Lalandia er det absolutte højdepunkt for rigtige vandhunde. Med et utal af vandrutsjebaner, små og store svømmebassiner og boblebade, er der nok at gå i gang med.

Men Lalandia er meget mere end vand. Det er næsten en helt lille by i selv. Det skulle man ikke tro, når man ser det udefra. Men den er god nok. Og man kan derfor næsten gemme sig helt i Lalandia og glemme alt om omverdenen. I Lalandia er der nemlig både masser af forskellige aktiviteter, gode spisemuligheder, masser af steder at handle og gode overnatningsmuligheder. Så man behøver faktisk slet ikke forlade stedet, men kan blive der hele ferien.

Vores tur denne gang

Denne gang har vi valgt en lidt anderledes tur, end vi plejer. I stedet for at bo på Hotel Legoland, har vi nemlig valgt at leje en af Lalandias hytter. Så tager vi nogle dage i Lalandia efterfulgt af et par dage i Legoland. Det er næsten helt sikkert en succes – allerede inden vi tager afsted.

 

Bogmærk Permalink.