Klassens frække dreng: Pa:nuu

Det danske tøjmærke Pa:nuu er på mange måder klassens frække dreng. Og hvordan kan et tøjmærke så være det?

Jo, hvor andre tøjmærker typisk har satset på det sikre og eltgenkendelige, har Pa:nuu været villige til at prøve nye og spændende ting af. Som altid når man afprøver helt nye ting er det muligt at brænde fingrene godt og grundigt, men det er nu lykkes Pa:nuu alligevel at undgå de værste dødsfælder. Det er også derfor, at Pa:nuu er så stort et mærke i dag, som tilfældet er. De har gjort det rigtige!

Hvor andre mærker har designet stribede T-shirts, har Pa:nuu med deres tøj lavet T-shirts med motiver af bjørne og papegøjer. Hvor andre tøjmærker har lavet almindelige jeans, har Pa:nuu gået forrest for at lave skinny og iggy jeans. Sådan her kunne vi blive ved i meget lang tid, men vi vil skåne jer for resten.

699949_30065604Kun eksisteret i 6 år

Noget andet og ganske utraditionelt om Pa:nuu og deres tøj er, at mærket kun har eksisteret i 6 år (siden 2006). Nogle af de mindre spillere på markedet (mindre end Pa:nuu) har eksisteret i mange årtier, og i enkelte tilfælde i århundreder. Pa:nuu har taget en genvej og har overhalet indenom i løbet af meget, meget få år, hvilket også har sendt chokbølger gennem branchen mere end en gang.

Hvis du også vil være del af en nyere bevægelse, der ikke gider at ligne gamle mennesker med gammelt tøj, kunne det meget vel være på tide at investere i et ordentligt sæt Pa:nuu tøj. Dette kan med fordel gøres fra nettet, da alting som bekendt bare koster en del mindre på nettet – og Pa:nuu tøj er altså ingen undtagelse hertil.

Vi kan især anbefale T-shirts med grove prints, iggy jeans og en skovmandsskjorte, hvis du for alvor vil skille dig ud fra mængden med lækkert modetøj til mænd!

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.