Kan det betale sig at købe en dyr badevægt?

Jeg synes det er et godt spørgsmål. Mit problem er at jeg er gået på slankekur og skal have lidt af de overflødige kilo væk. Man er vel kontrolfreak og jeg vil gerne kunne følge mit vægttab gram for gram. Så jeg skal have fat i en ny badevægt.

Kuren jeg har valgt er fra effektivkur.dk og det går i alt sin enkelthed ud på at holde forbrændingen oppe over hele dagen ved at spise langsomme kulhydrater. Samtidig skal man så også droppe sukker, hvidt brød og mælkeprodukter.

Jeg har kigget på lidt vægte og har fundet ud af at jeg skal have en der også kan måle fedtprocent, det går at jeg kan se om jeg reelt taber fedt. Man kan jo godt komme ud for at man ikke har tabt sig i et par dage på vægten, men at man har dannet muskler i stedet. Det vil man kunne se på en vægt der også måler fedtprocent

På effektivkur.dk har de også en artikel om at vælge den rigtige badevægt, jeg må indrømme at jeg grinede lidt da jeg læste den. Den opfordrer dig til at prøve din badevægt i butikken, da det er klart det nemmeste. Jeg kan lige forestille mig at hoppe op på vægten i bare fødder inde i en butik.

Nå men jeg havde overvejet at starte ud med en almindelig analog vægt, men er kommet fra det igen, mit kontrolfreak gen kan ikke acceptere at jeg ikke kan se vægttabet mere nøjagtig end blot ved en viser.

Jeg mener at svaret på spørgsmålet om det kan betale sig at købe en dyr badevægt er klart – ja!

Bogmærk Permalink.