Antech for livet

Alt om teknologi

Jordans og Nike

Sommeren kommer. Lige om lidt. Og jeg skal altså være klar til at vise mig frem. Jeg har gjort virkeligt meget for at holde min krop i form. Og det har været lynende svært, fordi fitnesscentrene har været lukkede i så lang tid. Jeg har faktisk trænet så meget hjemme på mit stuegulv, at jeg kan se en skygge på trægulvet. Den er fremkommet af, at jeg altid træner på det samme sted, og lakken på gulvet er ligesom blevet slidt af. Og det er til trods for, at jeg har brugt en blød måtte eller et tæppe for lige netop ikke at skade gulvet. Så, det betyder, at jeg har et projekt, jeg ikke føler mig så sikker på: At få slebet gulvet og lakeret det op. Jeg bliver nok nødt til at få en professionel maler til at komme og gøre det for mig. Han har erfaringen og kvalifikationerne til at gøre det på den bedste måde. Det vil sikkert også være mere økonomisk for mig – i længden.

Genåbnet

Fitnesscentrene er jo næsten lige åbnet igen. Og jeg kan komme tilbage og få finpudset kroppen. Jeg glæder mig. Når man er lidt af en træningsidiot, som jeg er, så er det altså gode nyheder. Jeg kan næsten ikke tro det. Men det er rigtigt nok. Jeg skal bare lige have mit sidste stik, så jeg kan få et corona-pas. Det er jo et krav, at jeg har sådan et, når jeg skal i fitnesscenteret. Men når jeg har fået det pas, så skal jeg altså have nyt træningsudstyr. Jeg har allerede besluttet, at jeg skal have et par splinternye og smarte sneakers.

Jordans sneakers

Jeg har søgt efter Jordans på nettet. Jeg søgte bare efter ”Jordans Danmark” og fandt da også mange steder, hvor jeg kan købe dem. Men den model, som jeg gerne vil have, er ikke så nem at finde. Det er en forholdsvist dyr model. Den vækker sådan set ikke så stor opmærksomhed. Men den er flot – og jeg ved, at den er af rigtig god kvalitet.

Stor fan af Nike

Faktisk så må jeg indrømme, at jeg altid har været en stor fan af Nike produkter. Nike tøj er jo det behageligste at have på. Ja, faktisk så har jeg ikke gået i andet end Nike tøj, når jeg har været sendt hjem for at arbejde derfra i lang tid. Det er blødt og behageligt. Har en god pasform, der passer til alle kropstyper, og så er det holdbart. Og smart. Jeg har da også købt en del Nike tøj, via internettet. Alligevel, så synes jeg, at det er helt ok, at jeg fejrer, at vi er godt inde i genåbningsfasen med nyt træningsudstyr til mig selv. Det skulle da bare mangle. Her har vi gået og spærret os selv inde i mange måneder. Når vi nu endelig kan komme tilbage i fitnesscenteret, så vil vi jo gerne vise os fra vores bedste side. Vi har jo kæmpet derhjemme på stuegulvet i timevis hver dag for at holde kroppen i god form.

Jordans og Nike
Rul til toppen