Hvordan pudser jeg mine vinduer?

Måske er dette et meget enkelt spørgsmål, men ikke desto mindre er jeg sikker på at du ved at løæse overskriften også spørger dig selv om der er noget du har overset i forbindelse med at vaske vinduer.

Generelt set er det meget enkelt at pudse sine vinduer. Man vasker dem, tørrer dem, og så er det egentligt det.

Faktisk er der to forskellige måder at gøre det på. Den ene måde er at du blander vand og sæbe i en spand. Bruger en svamp eller børste (de professionelle har sådan en langhåret børste til at vaske vinduet med). Herefter bruger man en svabrer til at tørre vinduet med, således det herefter er helt tørt og rent.

Den anden måde er at bruge det man kalder “rent vand”, det er vand uden kalk i og som således ikke efterlader striber når det bliver brugt. Det betyder også at man ikke betyder at bruge en svabrer til at tørre vindues med efterfølgende, hvis man har brugt “rent vand”.

Metoden med vand, sæbe, svamp og svabrere er den mest benyttede til vinduer der er lette at tilgå, mens hvis man er professionel vinduespudser og skal pudse et stort glasparti der er højt og svært tilgængeligt er det en god ide at bruge rent vand, da man så med en teleskobstang kan vaske vinduet fra jorden af og således ikke skal bruge en lift eller kran for at vaske vinduerne.

Hvordan pudser jeg mine vinduer?
Rul til toppen