Antech for livet

Alt om teknologi

Handymand

Fætter Bent er en rigtig handyman, der klarer selv de mere komplicerede, håndværksmæssige udfordringer, selv om han ikke på nogen måde har en håndværksmæssig uddannelse. Han er bankmand, og det er måske trangen til at beskæftige sig med noget helt andet end tørre tal, der har gjort ham så praktisk anlagt.

Og Bent har den gode egenskab, at han også er meget hjælpsom, så der er mange, der nyder godt af hans ekvilibristiske omgang med forskelligt værktøj. Så da jeg efter længere tids pres fra min kone endelig tog mig sammen til at købe en central støvsuger, var jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skulle bede hjælpe mig med at få den installeret og få trukket de rør, den skal suge igennem.

Bent kom også gerne, selv om han aldrig tidligere havde været udsat for lige netop den opgave. Han havde taget sit eget værktøj med, for det kan han bedst lide at arbejde med. Men en enkelt ting havde han overset, nemlig at de betonelementer, som udgør skillevæggene i vores hus, er lavet af så hård beton, at en boremaskine ikke kan klare arbejdet. Man er nødt til at bruge en borehammer, for at kunne lave huller i de vægge, så derfor havde jeg meget hurtigt, efter at vi var flyttet ind i huset, købt en stor Bosch borehammer, som var en nødvendighed for at montere lamper, hænge reoler og billeder op m.m.

Den brugte Bent også, og han var helt tilfreds med den. Jeg fik næsten ikke lov at røre en finger.

Handymand
Rul til toppen