Google Analytics på WordPress

Du er måske en af dem som har haft en hjemmeside i mange år, måske er du selvlært med at bruge WordPress som din foretrukne platform. Du er måske i en situation at du faktisk er en af dem som tjener lidt penge på at blogge på nettet, så din hjemmeside er nu pludselig blevet meget værd.

computer_pc_womanNoget af det, der mange gange sker er at man fokuserer så meget på at skrive indhold til sin hjemmeside og besvare kommentarer at man glemmer at sikre sin hjemmeside, både ved at vælge en god leverandør af hosting, men i særdeleshed omkring sikkerhed som virus, malware og hackerangreb på sin hjemmeside. Noget af dette kan godt betale sig at investere i, her anbefaler vi at bruge www.wordpresssupporter.dk.

Noget af det som er med til at hjælp til med at få godt styr på ens hjemmeside er at måle alt fra, hvor mange besøgende man har til hvad det er de læser på ens hjemmeside. Her anbefaler vi at arbejde sammen med www.greenweb.dk de har en bred forståelse for både teknikken bag det, samt den dynamik der ligger i at få besøgende til at engagere sig i det du skriver på din hjemmeside. Der er forskellige værktøjer til at måle alt dette med, et af dem er gratis og er leveret af Google, det hedder Google Analytics og kan hjælpe med at spore en masse nøgletal på din hjemmeside.

Vi anbefaler at lave WordPresssupporter.dk installere det og så lave en aftale med GreenWeb efterfølgende for at følge op på det hele.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.