Geniale New York City

De danskere, der har besøgt New York har fået en fantastisk oplevelse. New York er en af de mest kendte byer i USA og der er massevis af oplevelser i New York bl.a Manhatten, Empire State Building og mange flere.

Du oplever bedst New York ved, at bevæge dig rundt i gaderne – lige fra helt nede i de små gamle gader, og helt op til toppen af skyskraberne og kan se byen så langt øjet rækker.

Med alle de oplevelser, der er i New York, er du også nødt til, at prioritere din tid godt, så du sørger for, at du får udnyttet tiden bedst muligt.

Oplevelser på rejser til New York

Hvis du står og skal vælge en af de mange rejser til New York, anbefaler vi dig, at du vælger nogle af de største attraktioner i den enorme by.

Det er bla. Ground Zero, som er områder hvor World Trade Center stod indtil d. 11 september 2001.

Derudover er Central Park og Frihedsgudinden absolut også et must-see, når du kommer til den enorme by i det østlige USA.

Det er kun nogle få af mange af de oplevelse du kan få i New York. Der er så mange at du ikke vil kunne nå hver og en, så du bliver nødt til at vælge. Du kan sagtens nå, at besøge flere attraktioner på én dag ifb. rejser til New York.

Massere af attraktioner på rejser til New York

Blandt de store nævnte attraktioner er også en af de største man ikke må glemme – Empire State Building. Det er en fuldstændig overdrevet flot bygning på hele 443 meter fra jorden til højeste punkt. Du har mulighed for, at komme op i bygningen og opleve en fantastisk udsigt udover hele byen. Da bygningen blev opført var den, den højeste i verden.

Hvis det ikke skal være så attraktions plaget, kan du også bruge tiden på powershopping i New Yorks gader. Det findes et kæmpe stort outlet center i byen, hvilket overhovedet ikke kan sammenlignes med noget dansk storcenter. Centeret og området hvor butikkerne ligger hedder Woodbury Common Premium Outlet.

Hvis du ikke er til konstant shopping, findes der mange små attraktioner i byen. du kan f.eks. tage rundt og se de små gader på egen hånd, eller overveje en af de mange mulige helikopter flyvninger over Manhatten, hvilket siges, at være fantastisk at flyve henover.

New York er kendt for sine meget spektakulære gader, i den rigtig amerikanske stil, som man også ser i film. Det er virkelig en stor oplevelse, at gå rundt i New Yorks gader omkring Times Square, og fornemme dagligdagen i den enorme by. Der er gule taxi’er overalt, alle har travlt og alle skal skynde sig.

Brug gerne en dag på bare, at gå rundt og se byen, kigge butikker, shoppe lidt eller hvad du nu har lyst til. En del af turen til New York vil være, at opleve disse gader, og ikke kun opholde sig i det store outlet shoppingcenter på rejser til New York.

Bogmærk Permalink.