Energioptimer dit hus – få lavet et energimærke

Normalt bruger man en byggesagkyndig når man skal have solgt sit hus, så får man lavet et energimærke og en tilstandsrapport på sit hus, så det lovpligtige er på plads når man skal sælge. Men du kan faktisk også bruge den byggesagkyndige selvom du ikke skal sælge hus.

Der er mange penge at spare på sin energiregning (varme, el og vand) og det kan en byggesagkyndig hjælpe dig med. Man behøver ikke vente til man skal sælge sit hus med at få kigget på energioptimeringen af sin bolig. Det kan godt betale sig på flere punkter at starte inden man skal sælge.

  • Du kan spare penge
  • Du får et bedre indeklima
  • Du kan måske sælge dit hus for mere

Når man får lavet et energimærke (fx. af JB Bygningsrådgivning i Aalborg) så har man en plan for hvordan man eksempelvis kan forbedre sin bolig således den er mere energieffektiv. Det betyder at man nemt kan implementere efter denne plan og se de estimater for besparelsen blive på bankkontoen i stedet for at ryge ud i luften.

Hvis man bor i gamle huse oplever man mange gange at man der kan være træk, kulde og måske endda fugt nogle steder i huset. Det er nogle af de ting man er blevet mere opmærksomme på den seneste tid at de ting skal være på plads for at man får en bedre bolig. Det er noget af dette man blandt andet får en plan til at rette, når man får en tilstandsrapport eller et energimærke på sin bolig.

Hvis du ved at du indenfor de næste par år skal sælge dit hus, så kan det måske godt betale sig at få lavet en tilstandsrapport og et energimærke inden da, således kan man selv få fordelene ved at få penge for energiforbedringen, samt man sikkert kan sælge sin bolig for mere, hvis den er meget energieffektiv og har et godt indeklima.

Energioptimer dit hus – få lavet et energimærke
Rul til toppen