Denim er stadigvæk populært

Denim er et slidstærkt materiale, der efterhånden har mange år på bagen. Denim kom til verden i Frankrig – men fik sit store gennembrud i USA, hvor man fandt egenskaberne ved denim gode; særligt i forbindelse med arbejdstøj. Særligt fabrikanten Levi Strauss er kendt for deres jeans, og sidenhen deres modetøj. Denim jeans startede nemlig som arbejdstøj, men som så meget andet, så fandt denim jeans vej til modeverdenen – og det ser ikke ud til, at denim går nogle vegne.

Denim er blevet rygtet død mange gange, men det er aldrig lykkedes, da potentialet er så stort. Senest har vi set, at cowboyskjorter og –veste har været populære – og jeans er altid fede. I nedenstående afsnit vil jeg beskrive mine favoritmærker, når vi snakker denim og jeans.

De fedeste mærker

699949_30065604Voi Jeans Co. er et relativt nyt mærke herhjemme, men de har nydt international succes i mange år efterhånden. De har en moderne stil, og det er et prisstærkt mærke. Med rødder i England er mærket inspireret af unge mennesker, og deres stil er tiltagende og sikker. Voi Jeans Co. gør sig hovedsageligt i denim jeans, men deres kollektion byder også på skjorter, jakker, trøjer og t-shirts.

Levi’s kender alle mennesker – og selvom mærket efterhånden er oldgammelt, så holder det endnu. Jeg har ejet ekstremt mange par Levi’s, og jeg får helt sikkert flere i fremtiden. Levi’s er et regulært modehus nu, og deres kollektion indeholder alt fra underbukser til jumpsuits. Jeg tænder dog fortsat kun på deres klassiske jeans som Model 501.

Just Junkies laver superfedt modetøj, og de gør sig rigtigt meget i denim. Deres denim jeans er tidsløse, og så har de god pasform. Just Junkies laver mange modeller i slimfit, og det er modetøj til kvalitets- og modebevidste unge mand. Deres nyeste kollektion er i høj grad streetwear-inspireret, og jeg synes det klæder brandet.

Det var mine personlige favoritter – hvad er dine? Jeg tror ikke på, at denim nogensinde dør. Jeg holder i hvert fald ikke op med at iklæde mig denim på den ene eller anden måde.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.