Den bedste vinterjakke

Det er næsten altid et problem for mig at finde på en gave, når min kone har fødselsdag eller til jul. Men det er ikke tilfældet denne gang, hvor min kone har fødselsdag i næste uge. Sagen er, at hun ved et uheld har revet en grim flænge i det ene ærme på sin halvlange vinterjakke, så hun skal have en ny.

Men er der noget, jeg ikke har forstand på, så er det da dametøj. Derfor ringede jeg forleden dag til min kones gode veninde for at spørge hende til råds. Hun var ikke i tvivl om, at jeg skulle kigge efter en jakke fra PJS Parajumpers, som åbenbart er et hot mærke for tiden.

Min kones veninde fortalte mig også, hvor jeg kunne købe sådan en, nemlig i en webshop, hvor veninden selv ofte har handlet. Hun tilbød at hjælpe mig med indkøbet, så jeg ikke kom til at vælge en forkert model.

Det var en lettelse for mig, for der er vel også forskellige størrelser, så selv om min kone er ganske almindelig af bygning, kunne jeg nemt komme i tvivl om, hvilken størrelse jeg skulle vælge. Så vi aftalte, at min kones veninde bare skulle bestille jakken, og så kunne jeg overføre beløbet til hendes konto.

Dagen efter mødte jeg venindens mand, som jeg kommer godt ud af det med. Han grinede lidt og kaldte mig en slyngel, for der var sket det, at hans kone havde købt sig et par nye, dyre jeans fra Whiite, da hun alligevel handlede.

Bogmærk Permalink.