Lækkert barudstyr – når hjemmebaren skal have et løft

Når man rigtig skal imponere “gutterne” når de kommer forbi til en drink, så er noget af det vigtige at man har en god hjemmebar. Mange mødes i garagen og drikker en slots pilsner, og det kan også gå i en snæver vending. Men hvis man virkelig vil imponere, så skal hjemmebaren sidde lige i skabet.

beer_tabDer er ikke noget i vejen for at drikke en slots pilsner i garagen hos naboen, men til nogle lejligheder kræver det lidt mere end bare lige en søndagspilsner efter græsset er slået.

Når venner og naboer kommer forbi en aften til en drink, så skal hjemmebaren bare spille. Der er generelt set to grunde til at man vil have en hjemmebar.

  • Imponere venner og veninder
  • Slippe for oprydningen i køkken/stue

Hvis festen stikker af og gæsterne roder, flaskerne klirrer og det hele bliver bare en kæmpe stor fest. Så er det en stor hjælp at baren er velindrettet og har det rette barudstyr. Dette betyder at man får bedre drinks, man kan imponere (pigerne) og man får en sjovere fest.

En af de ting man ikke kan leve uden i sin hjemmebar er et køleskab og en bardisk. Bardisken giver sig selv, det er her man mødes og drikker øl, shots, drinks og cocktails. Det er her man rafler og generelt sidder og hygger sig. Her skal man ikke nødvendigvis bekymre sig om at baren får en ridse, som man normalt ville ved et spisebord. Køleskabet er nogle gange et problem, hvis man vil have et køleskab der passer ind, så skal man nok online og købe det hos fx. barlife.dk – så passer det ind i baren og man kan servere kolde øl og vand i sin hjemmebar.

En anden af de helt store grunde til at have en hjemmebar, er at man begrænser (forhåbentligt) festen til kun at være i baren. Det betyder at når man står op dagen efter, så flyder køkkenet ikke og spisestuen er også ryddet for tomme flasker. Det hele er nu begrænset til baren.

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.