Lad revisoren klare det kedelige arbejde

Nøj hvor er det bare kedeligt at sortere bilag, bogføre, afstemme med banken, indkræve penge hos debitorerne og sikre at kreditorerne får sine velfortjente tilgodehavender. Jeg er selv ikke den store talnørd, men selv hvis jeg var, så ville jeg aldrig selv stå for regnskabet.

I gamle dage kunne det give en lille smule mening idet at man ved at outsource al bogføring, økonomistyring og intern revision også giver afkald på lidt af det økonomiske overblik. Men i dag hvor man kan bogføre elektronisk kan man få adgang til revisorens systemer og let og enkelt se hvad status er i virksomheden. På den måde kan du gøre det, du er bedst til: At drive din virksomhed, hjælpe dine kunder, eller holde ferie, hvis det er det, du er til.

 

Rent praktisk vil man som regel selv stå for at overføre penge og lave den daglige kontrol af om fakturaer er blevet betalt osv. Én gang om måneden vil man så sende sine bilag til revisoren – eller indscanne dem, og så vil revisoren bogføre, revidere og selvfølgelig lave de lovpligtige løbende indberetninger til SKAT. Det er jo den rene luksus og prisen at betale for dette plejer at være overraskende lav.

 

Tag eventuelt et kig på hjemmesiden Agera, der lader dig indhente gratis og uforpligtende tilbud på din revisor-opgave. Det skulle efter sigende gå rigtigt stærkt fra du udfylder formularen til du står med et par rigtig gode tilbud i hånden.

 

Jeg fandt faktisk ikke engang min egen revisor gennem Agera, men han er koblet op på deres system, og sidst jeg var forbi til et statusmøde viste han mig så servicen. Og så digital designer kan jeg vel også høste en masse gode kundeemner gennem sitet. Jeg vil i hvert fald overveje det kraftigt – og det bør du måske også.

 

Bogmærk Permalink.