Det blev et online kviklån

Rita og jeg var ærligt talt en smule skuffede og frustrerende, da vi i sidste uge forlod banken efter det korte møde. Vi havde bedt vores bankmand Mogens om et lille møde, så vi kunne høre lidt om mulighederne for at hæve kreditten på vores forbrugslån.

Vi har været gode trofaste kunder i banken i snart 11 år, så vi var sikre på, at der ikke ville være problemer. Problemer var der altså, og Mogens kunne således meddele os, at vi ikke kunne låne flere penge i banken lige nu. Før banken ville låne os penge, skulle vi have bragt vores billån, huslån og mit SU lån længere ned.

Vi synes nu, at alle vores lån er bragt godt ned, især fordi at jeg arvede næsten 200.000 efter min bedstemor som døde i fjor.

Vi nægtede dog at acceptere, at vi ikke kunne låne penge, så vi gik på google og søgte efter muligheder. Hurtigt fandt vi en side, hvor der var en masse online lånefirmaer samlet. Vi kunne således vælge mellem at låne fra 500 til 300.000 kr. og endda helt uden at stille sikkerhed.

Rita og jeg havde aldrig før overvejet sådan et online hurtig lån eller online kviklån, som de også kaldes. Vi blev dog noget overraskede over, hvor let det var at få sådan et lån. Vores naboer kendte også en del til disse lån og Henning og Jonna kalder dem for kviklån gratis – ja kært barn har mange navne!

Bookmark the permalink.

3 Responses to Det blev et online kviklån

  1. Pia Kjærsgaard says:

    Er der ikke noget med, at de der lån kan være ret dyre? Eller hvordan ser det ud?

  2. Lars says:

    Husk nu at pengene skal tilbagebetales, så lad være med at grave jeres grav dybere!

  3. Søren H. says:

    Spørg dog i stedet venner eller familie om de vil give en hjælpende hånd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *