Adrian Hammond udfordrer herremoden

Der findes utroligt mange forskellige tøjmærker, og det kan være svært at finde rundt i, hvad der egentlig er hvad. Jeg er her heldigvis for at hjælpe dig på vej, for jeg følger utroligt meget med i herremoden. I dette blogindlæg vil jeg skrive lidt om et af mine nye yndlingsmærker, der kommer fra vores naboer i Sverige. Navnet er, som du måske allerede har regnet ud, Adrian Hammond – og det er et tøjmærke, der virkelig forstår at udfordre herremoden.

I Danmark har vi rigtigt mange tøjmærker, men jeg føler ofte, at de mere eller mindre minder om hinanden. Der er ikke den store variation i de forskellige brands, og det synes jeg er en skam. Jeg er stor tilhænger af den personlige stil, og derfor elsker jeg et tøjmærke som Adrian Hammond. Det er nemlig et brand, der gør utroligt meget ud af den personlige stil; og som opfordrer til at være anderledes.

Adrian Hammond laver kollektioner, der ikke minder om noget vi har herhjemme. Det er jo ikke fordi, at de laver tøj der er TOTALT nyskabende – men deres brug af snit, farver og mønstre ser du ikke hos de danske designere. Det er derfor, hvis du spørger mig, en velsignelse at Adrian Hammond nu findes på det danske marked.

Det er nemlig med til at udfordre herremoden, at der findes nogle markant anderledes tøjmærker. Det tvinger de danske designere til at tage notits, og det bevirker forhåbentligt, at der sker endnu mere på den danske modescene. Jeg har efterhånden fulgt med i herremoden i mange år, og jeg trænger til forandring. Jeg kommer derfor med en kæmpe opfordring til de danske designere; tag et kig på vores naboer i Sverige, og lad Jer inspirere lidt af deres kreativitet og mod.

Hvis du er på jagt efter spændende modetøj til mænd, og ikke er bange for den selvstændige stil, så skal du kigge nærmere på Adrian Hammond. Jeg kan varmt anbefale deres nyeste kollektion, der virkelig giver et solidt indspark til den ellers så konforme herremode i Danmark. Du finder blandt andet et stort udvalg hos netbutikken 2trendy, der tilmed giver dig gratis fragt og returnering.

Bogmærk Permalink.